jeejee

jeejee

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Mad Max: Fury Road



En tiedä tarvitseeko asiasta sen enempää keskustella, koska varmaan useat tietävätkin jo, että uusin Mad Max oli aika pirun kova elokuva.

Huomasin useita hienoja elementtejä maskeerauksissa ja asusteissa, valitettavasti en ole kovin lahjakas rakentamaan mitään, muuten minulla olisi jo uusi hengitysvekotin. Se voisi auttaa siihen, että jos kulkee metrossa viikonloppuisin, niin ei tarvitsisi haistella kanssaihmisten viinanhuuruisia hengityksiä.

Koska minulla lojuu vain yksi isoa kokoa oleva kalju, niin päätin sitten purkaa inspiraationi epäkaljumpaan hommaan. Haluaisin siilitukan, mutta valitettavasti takaraivoni näyttää mahdottoman tyhmältä nakuna. Täten taistelin tukkaani geelaten taakse, mutta koska se kasvaa suoraan pystyyn, niin havaittavissa sojotuksia.

Tässä on nyt kuitenski!


 photo hekefuriosa2_zps4lydzbjz.jpg

 photo hekefuriosa_zps186brlpx.jpg

 photo urmusfuriosa_zpslzzaphwi.jpg



Kasvatin myös viikset.

   photo viiksifuriosa_zps7ynqahpo.jpg


Tämä oli ehkä enemmänkin sellainen fiilis-juttu kuin minkäänlainen erityinen meikkaus. Ihmeen kauan kyllä sai säätää, että sai kerrostettua mukavat töhnät otsaan. Yritin myös näyttää ujosti ruskettuneemmalta, kuivahtaneelta ja näivehtyneeltä. Mutta kuitenkin sankarilliselta. Tämä vaatisi kyllä sen tukanleikkuun, mutta pitää toteuttaa sitten kyseinen sotamaski uudestaan, kun tulee se hetki, että tukka lähtee.

Kiitos ja näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti